dr. phil. Årlrajt

www.kamikposten.com

A Quality Of Life - Appelzene møder George Clooney

 

 

 

   

 

dr. phil. Årlrajt - The Specialist - In Making Your Day A Little Bit Better
   

 

AG skriver: "dr. phil. Årlrajt fra Upernavik fortæller, hvad der nogenlunde er meningen med hans website: "Her kan du checke dit horoskop, se vejrudsigten, følge med i dr. phil. Årlrajts fotoalbum, lege turist i dr. phil. Årlrajts fødeby og læse doktorens guide for mænd, inden de tager til København. Se hans frygtede afsløringer, der var medvirkende til fyringer" og meget mere. dr. phil. Årlrajts hjemmeside er vist en af de mere avantgardistiske hjemmesider."  

 

 
        
 

 
 

Stævnemøde i Ukraine

 
  af Appelzene Jeremiassen  
 

Jeg er taget på kombineret forretnings-/interview-/modeshoppingsrejse til Landenes Land, Ukraine. Ukraine, der rimer på Marine, Margarine er et land, jeg altid har ønsket at tage hen for at se. Der skulle være så meget smart tøj, dernede.

 
  Min date er den Evige Ungkarl, George Clooney, et stævnemøde, jeg ikke rigtig ved, hvordan jeg skal håndtere. Men lad os se, hvordan det spænder af.  
 

Jeg triller ind på the Ukranian Motel no. 5. Der venter Georgie boy på mig.

 
 

App: "Hi George, is it allright, that i turn on the universal Translator? Its just a second-hand translator,  from our television company Key-Æn-Arr...?"

 
 

Smørstemmen smiler til mig og siger: "Yeah ... babe ... im all yours .... just tørn it årn." (der viser sig allerede problemer med vores brugte tekstmaskine ....)

 
 

App: "Du har spillet mange mange filmroller, du er kendt som Batman og ham den der lækre doktor – hvad har du fået ud af det?"

 
 

George: "He he .... En masse fjams og en masse penge ...."

 
 

App: "Mande- eller dame fjams? Der går så mange spørgsmål og gætterier om, at du er homoseksuel. Passer det?"

 
 

De bløde øjne smiler til mig – jeg ved ikke, om det er bekræftende, eller afvæbnende. Men jeg får intet svar på mit spørgsmål

 
   
 

App: "Du har fans over hele verden, sig mig lige, hvordan startede det hele?"

 
 

Smørstemmen: "Ja, det startede med at min fætter Miguel Ferrer fik mig med i en one-stand-film, lowbudget og så videre."

 
 

App: "Du har en kælegris, der hedder Max. Hvorfor dog det?"

 
 

Smørstemmen: "He he he ... ja, Max er min bedste ven. Ved du ikke at grise er meget intelligente dyr?"

 
 

(Jeg tænker på alt det gris, jeg har spist på det sidste og ryster mine lokker ...)

 
 

App: "Du er engang blevet opereret for mavesår. Hvordan får sådan en hottie som dig mavesår?"

 
 

Smørstemmen: "Det er fordi jeg ikke kan være sammen med min elskede ..... Jeg får stadig medicin for mavesår og mavepine...."

 
 

App: "Jeg gentager lige en af dine citater: "I don't like to share my personal life... it wouldn't be personal if I shared it." Men du deler det med mig…?"

 
 

Smørstemmen: "Appelzene – I know a trustie, when I find one. Consider yourself my friend. Derfor kan jeg dele alt med dig ..."

 
 

App: "Hvem er din elskede...?"

 
 

Smørstemmen: "Jeg ved, at hun kommer fra Grønland, vi har mødtes på chatten tit, og skal snart mødes irl. Hun hedder Gigi...."

 
 

App: "Dear mr. Clooney, i really enjoyed interviewing you. Would you like to come along, i want to introduce somebody for you ..."

 
   
 

Smørstemmen følger med mig, vi går ind i room 504 (faive-oh-four). Der venter Gigi på ham. Jeg smiler af de to og lister stille ud igen.

 
 

Jeg skal til Bodybuiling show i ”The Ukranian Fashion Company”. Han blev nr. 1, og Georgie boy nr. Sjok. Nu skal Smørstemmen trøstes af Gigi og jeg skal hen til min gode doktor.

 
 

 
 

Kontaktoplysninger

Webadresse
http://www.kamikposten.com
E-mail
dr. phil. Årlrajt: kamikposten@kamikposten.com
Appelzene Jeremiassen: appelzene@kamikposten.com
Uke Fæ: ukefae@kamikposten.com

[ dr. phil. Årlrajt - Appelzene møder George Clooney]
Opdateret: 13. November 2005