dr. phil. Årlrajt

www.kamikposten.com

A Quality Of Life - Appelzene møder Christina Aguilera

 

 

 

   

 

dr. phil. Årlrajt - The Specialist - In Making Your Day A Little Bit Better
   

 

AG skriver: "dr. phil. Årlrajt fra Upernavik fortæller, hvad der nogenlunde er meningen med hans website: "Her kan du checke dit horoskop, se vejrudsigten, følge med i dr. phil. Årlrajts fotoalbum, lege turist i dr. phil. Årlrajts fødeby og læse doktorens guide for mænd, inden de tager til København. Se hans frygtede afsløringer, der var medvirkende til fyringer" og meget mere. dr. phil. Årlrajts hjemmeside er vist en af de mere avantgardistiske hjemmesider."  

 

 
   
 

 

Solen skinner fra en ubarmhjertelig himmel, mens jeg drøner ud ad landevejen Interstate 45, der slanger sig igennem Death Valley, Dakota USA. Jeg skal mødes med Christina Akulaavi og dr. phil Årlrajt. Mit indre næsebor siger mig, at de to har noget kørende sammen, og jeg skal undersøge det til bunds.

 

Interviewet, der vil følge, kommer måske til at minde lidt om en episode i kultserien fra Tyskland, ”Hunulven Ilse fra SS - med pisk skal man(d) stå”. Mens jeg kører i min Cabriolette Convertible og vinden flagrer mit skønne hår, tænker jeg på de mange år, jeg har kendt ”min” doktor. På tiden vi har haft sammen og hver for sig - og på vores spændende oplevelser - i Cyberspace - uden for Cyberspace, jeg ler lidt af hans jalousi, da jeg havde en affære med Prins Albert af Monaco. Mon jeg vil føle samme jalousi, når jeg ser dem sammen? Jeg ved det ikke, og bliver lidt irriteret ved tanken.

 
  Jeg blinker fra ved indkørslen til ”Dudes prefer Blondes”-Bar. Det er meningen at de to vil være derinde i den mørke og skumle Bar / Grill / Coffee House, eller hvad man nu skal kalde den. Jeg går derind, døren knirker, og en hvirvelvind af støv følger med mig ind. Mine øjne skal vænne sig til den dunkle belysning, min næse til den umiskendelige lugt af stegt kød, kaffe og tyk tobaksrøg. En ældre hårdkogt og tydeligvis blonderet kvinde med mange furer i ansigtet, og alt for meget mascara på, kigger på mig ”whats up, Hon’? Coffee?”  
  Jeg takker ja, og spørger servitricen om hun har set dr. phil. og Xstina. Hun svarer, at de var her for en halv time siden, men at de lige nu er ”unavailabe, hon’’ og beder mig vente til de er færdige med deres gøremål. Sidder og drikker min kaffe, og ser på klientellet. Der er alt lige fra overvægtige chaffører til åleslanke sild i latex nederdele med netstrømper på. En eller anden japper 25 cent i jukeboksen og der spilles ”The Long Way Home” af Enoksen & His Blues Band. Utroligt, at den er nået herover til dette gudsforladte sted.  
  Døren går op og ind kommer ”min” doktor med den der åleslanke Christina-menneske. Uh, jeg kan ikke lide hende, hun er for fit, for flot, for fræk og forførende, mens jeg - ja, jeg kigger ned af mig selv, en drilsk delle er kravlet ud af mit super-de-luxe-abtronic-træningsbælte, og mit ene bryst er kravlet under bøjlen, hvor den nejer høfligt. Det bliver der hurtigt rettet op på.  
  ”Arlinngivarq, Appelzene qangami”, siger dr. phil. og hilser mig hjerteligt. X-stina kigger vurderende på mig - er jeg ven eller fjende? Hun skynder sig over til doktoren og klamrer sig fast til ham.  
  Vi sætter os uforstyrret ned ved et bord og begynder at snakke. Tekstmaskinen fra KNR er med, og den virker for en gangs skyld.  
 

 
  Appelzene: "Doc, jeg vil lige spørge dig, hvordan føles det at gå i seng med en bunke knogler og silikone?"  
  Xstina kigger forfærdet på mig og begynder at slå mig i hovedet med sin taske.  
  Doktoren stopper hende og beder hende om at slappe lidt af. Mig sender han lynende blikke, det betyder at jeg skal styre mig selv. Jeg gør mit bedste.  
  dr. phil. Årlrajt: "Ahøm, Appelzene, den slags spørgsmål vil jeg ikke svare på. Det hører til privatlivets fred, men jeg har lidt blå mærker, det vil jeg godt indrømme.....".  
 

 
  Appelzene: Xstina, er du klar over, at din musik bliver brugt som tortur på Guantamo basen?"  
  Xstine: "Ti hi....I didn't know....Hvor fascinerende. Jeg synes også selv, at Guantamo basen er sådan lidt dirrty, right?"  
  Appelzene: "Xstina, du var kun 11 år, da du blev "opdaget" ved et Disney Show. Hvor længe har du vidst, at du ville synge?"  
  Xstina: "Det har jeg vidst lige siden jeg var 3 år gammel. Jeg skubbede altid de andre børn væk fra scenen i børnehaven, når vi skulle optræde, hihi."  
  Appelzene: Doc, Xstina har solgt over 10 millioner albums. Hvordan føles det at være sammen med sådan en berømthed?"  
  dr. phil. Årlrajt: "Xstina er sød, charmerende og en rigtig lille vildtrold. Jeg tror ikke, at berømmelsen har ændret hende kolossalt, vel darling?"  
  "Darlingen" smiler tilbage til ham med sit blændende hvide smil.  
 

 
   
 

 
  Appelzene: "Xstina, hvorfor har du påkaldt dig Eminem's vrede? Kan du huske dengang, hvor han svinede dig til i sangen "The Real Slim Shady"?  
  Xstina: "Uh, den spade. Det var kun fordi, han ikke kunne få mig med hjem..."  
  Appelzene afbryder: "Ikke kunne, eller ikke ville?"  
  Xstina kigger på mig med sine iskolde blå øjne, der er dækket til med eyeliner, mascara og glimmer. Hun rejser sig op, går hen til mig og langer mig en syngende lussing. dr. phil. Årlrajt ser på, lammet af skræk, iblandet morskab. Xstina skal til at finde ud af, at jeg har stålbælte i Jiu-Jiutsu, og jeg glæder mig i mit stille sind.  
  3 minutter efter er det overstået. jeg har revet hendes paryk af, karatet hende sønder og sammen, men hun kan stadig stå (man har vel pli!). Servitricen kommer over til mig, "more coffee, hon'?" Jeg takker ja til kaffen og endnu en gang kan jeg høre det lille "plink-plink" når de 25 cent dumper ned i jukeboxens hule kasse....Jamrende lyder det fra højttaleren....  
  "The long and winding road  
  That leads to your door  
  Wille never disappear  
  I've seen that road before  
  It always leads me here  
  Leads me to your door"  
 

 
  Ikke mere Xstine, slut! Færdig!  
 

 
 

Kontaktoplysninger

Webadresse
http://www.kamikposten.com
E-mail
dr. phil. Årlrajt: kamikposten@kamikposten.com
Appelzene Jeremiassen: appelzene@kamikposten.com
Uke Fæ: ukefae@kamikposten.com

[ dr. phil. Årlrajt - Appelzene møder Christina Aguilera]
Opdateret: 31. July 2005