dr. phil. Årlrajt

www.kamikposten.com

A Quality Of Life - Appelzene møder Arnold Schwarzenegger

 

 

 

   

 

dr. phil. Årlrajt - The Specialist - In Making Your Day A Little Bit Better
   

 

AG skriver: "dr. phil. Årlrajt fra Upernavik fortæller, hvad der nogenlunde er meningen med hans website: "Her kan du checke dit horoskop, se vejrudsigten, følge med i dr. phil. Årlrajts fotoalbum, lege turist i dr. phil. Årlrajts fødeby og læse doktorens guide for mænd, inden de tager til København. Se hans frygtede afsløringer, der var medvirkende til fyringer" og meget mere. dr. phil. Årlrajts hjemmeside er vist en af de mere avantgardistiske hjemmesider."  

 

 
       
 

Pudderkvasten får en ekstra gang, Max Factor’s mascara ”boost me babe” er købt og klar, så mine grisehårs øjenvipper kan se nogenlunde anstændige ud, når nu Arnold – suk – kommer og besøger mig lige om lidt. ... Hov – hvor er min pink læbestift rasle, rasle nåh .. her er den .... ahøm .... svup svup ... så er jeg klar ....

 
 

 
 

Da jeg træder ind i Stars on Fårti Faive’s eksklusive lounge i San Diego, Californien, ryster mine knæ let. Jeg skal til at møde selveste kongen over dem alle ... muskelbundtet Arnold Schwarzenegger. Det er et møde jeg har set frem til længe, det skal blive godt at prøve noget andet end cocktailpølser .... Han modtager mig med åbne arme og med sit brede smil og sine brede skuldre tager han mig med hen til sit bord.

 
     
  Arnold: ”Madame Appelzaine, it is væri naise to finally miit ju. Blis gom djorn me at ce dinner table. Red wine, sweetie?"  
 

App: "Oh, please, thank you. You are so sweet."

 
 

Arnold: "He he ... thats what aim hire for, mylady."

 
 

App: "Arnold, i will now turn on the universal translator. We bought it at a second hand radio channel in Nuuk, Greenland – klak – ahøm, nu er jeg ready – jeg mener – klar... Du er født i 1947 i Østrig, jah? Hvordan kan du holde dig så godt??"

 
 

Arnold: "My måther gav mig mænni mælk fram østriske køer mænni day long."

 
 

App: "Aha, du er simpelthen fodret op som en anden ko? Hm ... det forklarer en masse. Min logik siger meget mælk = meget mælkesyre = store armmuskler. Jeg kan forstå, at du startede tidligt med at dyrke body building?"

 
 

Arnold: "Yeah, der var ikke så meget to do, da jeg var ung. Enten kunne vi jodle i de østriske bjerge og passe får, eller vi kunne drikke os fulde om kap med Sankt Bernhardshundene – you know – dem med tønderne om halsen .... jeg var konstant fuld, og jodlede for fuld hals, så fik jeg halsbetændelse og valgte en anden levevis. Det var oplagt, my dear * blink, * to make myself as hot as possible."

 
     
   
     
 

App: *rødmer * "Ti hi .... du var jo selveste the Terminator i filmen Terminator. Hvordan kunne du sætte dig ind i det dilemma det er, at forstyrre tidslinien? Du rejser jo tilbage i tiden for at beskytte dig selv fra dig selv, eller noget i den retning?"

 
 

Arnold: "Appelzaine, sometimes a bulls just a bull. Tidens paradoks er vel ikke det, vi skal ind på her?!"

 
 

App: "Ahøm, øhh ... you were also mr. Universe himself. How did you find the tid på træning? Det må have krævet store armbevægelser, jah?"

 
 

Arnold: "Yeah,  ser du, mein ganze darling, jeg er den type, der gør det jeg vil. Jeg er born in the sign Taurus, og jeg lever up to my name. En rigtig ægte tyr."

 
 

App: "Ohh, det forklarer, hvorfor vi sidder her og drikker ”Den med Tyren” rødvin. Jeg har læst mig til at du blev inspireret af en anden stor stjerne, nemlig den olympiske svømmer Johnny Weismüller, også kendt som ”Tarzan”?"

 
     
   
     
  Arnold: "Yeah, he was a great guy. Jeg synes, hans krop var så hot, og gik måske lidt over gevind med min træning. Ser, du, grunden til at jeg aldrig fik rollen som den nye  
 

Tarzan-genindspilning var at Tarzan ikke kunne sammenlignes med Herkules. Jeg ville ønske at spille rollen som Herkules hele tiden, så filmene igen og igen ...

 
  (og psst.: jeg kunne ikke finde ud at at pronounce the name ”Jane” rigtigt. Det lød for østrisk, når jeg sagde det) ”Mi Tarzæn, ju Djæin” ... ka du høre det?"  
 

App: "Prøv denne her i stedet for: You Arnold, me Appelzene..."

 
 

Arnold: "Me, Ærnold, ju Appelzaine..."

 
     
 

Arnold tager mig i sine arme og bærer mig over til elevatoren. Der er ingen lianer her i Stars on Fårti Faive Lounge Club, men hans suite emmer af lidenskab. Der er en hjerteformet seng i leopard plys, og en automat, hvor man kan putte 25 cent i, så vibrerer den. Han har en båndoptager med jungle lyde, og jeg er solgt. Til abernes skrig og krokodillernes elskovsbrøl trækker vi gardinerne for, så vi ikke ser neonlysene udenfor...

 
     
   
 

SLUT

 
 

 
 

Kontaktoplysninger

Webadresse
http://www.kamikposten.com
E-mail
dr. phil. Årlrajt: kamikposten@kamikposten.com
Appelzene Jeremiassen: appelzene@kamikposten.com
Uke Fæ: ukefae@kamikposten.com

[ dr. phil. Årlrajt - Appelzene møder Arnold Schwarzenegger]
Opdateret: 04. September 2006